Ontvangst  De woning  COVID-19  Prijzen  Foto's  Streek  Links  Route  Aanvraag  
Accueil Champêtre en Wallonie - Gîtes ruraux en Wallonie


Welkom

Gelegen aan de rand van het « Parc naturel des deux Ourthes”, in de streek van Houffalize, Bastogne en La Roche, midden in een klein en typisch gehucht van de Ardennen, nodigt deze gite U uit om van de rust en het groen van de Ardense bossen te genieten (mogelijkheid voor wandelingen, mountainbiken, kayaken, vissen,…) De gite is toegankelijk langs een groot terras op de eerste verdieping van een oude boerderij waar ook de eigenaresse in woont.

De gîte is ingericht in een oude familiale boerderij die oorspronkelijk (in de 19de eeuw) werd opgericht als woning, daarna een tijd lang als schaapsstal met hooizolder fungeerde, en tenslotte dienst deed als gemeenschappelijke melkerij van Filly. Toen men stopte met het werken op de boerderij kwamen twee uilen in het gebouw leven, vandaar de naam van de gite :“Abri Chouette”. De gite is vernieuwd met veel smaak en eerbied voor lokale materialen.

 


Français - Nederlands  
©Copyright 2021 - Gîte Nadrin - Filly - Entre La Roche, Houffalize et Bastogne en Belgique - Au coeur de l'ardenne - By Wikiwi.be